Tradiční recepty, které chceme v nejbližší době vyzkoušet

Banánový chléb už umíme, tyhle recepty jsou další na řadě.

Vaření se nám díky několikaměsíční karanténě stalo oblíbenou kratochvílí a kýženým rozptýlením. Někteří z nás ale patří do skupiny, u kterých by se kuchařský um ocitl na stupnici od jedné do sta někde v dolní polovině - čaj nespálíme, ale že bychom vystřihli na počkání perfektní steak a makronky, to říci nemůžeme. 

Ale vzhledem k tomu, že jsme pravidelnými diváky různých kuchařských show, zjistili jsme jedno - vaření má být hlavně zábava. A že jakmile umíte pár základních postupů, zvládnete prakticky cokoli. Pak si můžete v kuchyni vyhrát. 

My do našeho kuchařského repertoáru přidáváme stále další a další recepty, o kterých jsme si nikdy nemysleli, že je zvládneme. Začalo to buchtami a banánovým chlebem a skončilo větrníky. Našim oblíbeným restauracím se sice nevyrovnají, ale i tak stojí za to je vyzkoušet doma. Až budete mít na chalupě dlouhou chvíli a neodkladnou chuť na vejce Benedict jako ze Savoye, budou se hodit. 

Tohle jsou banánové chleby tohoto léta. Neboli jídla, která si prostě musíte zkusit udělat doma. 

Čtěte dál