Do Prahy přijel Ashvim Potimah a připravil speciální menu, které si můžete užít pouze během Velikonoc.
Foto: archiv
Šéfkuchař pařížského Buddha Baru, Ashvin Potimah, se narodil na Mauriciu a jak nám sám prozradil, v každém jídle, které si pro speciální velikonoční menu v pražském Buddha Baru připravil, je troška z jeho rodného kraje.
Můžete se tak těšit na vynikající asijské jídlo které je vyšperkované k dokonalosti. Jak vizuálně, tak chuťově.
I přes jeho mladý věk (narodil se v roce 1987) má totiž v životopise hned několik zkušeností, na které může být opravdu hrdý. Vařil například v pětihvězdičkovém hotelu Turtle Bay, vprestižním hotelu "W" a za zmínku rozhodně také stojí je dvě vítězství v Daffaya Culinary Salon v sekci “Best signature dish” ( 2010 and 2011).
Díky jeho zkušenostem se tak nebmusíte bát Ashvinových neobvyklých kombinací. Ty se vám totiž v ústech promění na dokonalou manu.
Foto: archiv Buddha Bar
Předkrm
Tuňákový tartar „Cannelloni style“ s mučenkovým vinegreatem
Smažené pikantní tofu
Hlavní chod
Grilované jehněčí kotletky se „ Sage“ teriyaki omáčkou
Grilované kuře s kumquatovým chutney a pomerančovo - mrkvovým pyré
Dezert
Creme brulée z limetkových listů